Friday, July 1, 2011

Audi A7 90sec Video Review Verdict By Autocar.co.uk



Audi A7 90sec video review verdict by Autocar.co.uk

Audi A7 90sec video review verdict by Autocar.co.ukAudi's new A7 is put through its paces

Black Audi A8 Wallpaper

Black Audi A8 wallpaper
Black Audi A8 wallpaper

2013 Audi A3 sportback

2013 Audi A3 sportback
2013 Audi A3 sportback
We must wait a little, the new Audi A3 Sportback.A3 limousine comes out next year around April / May in the market and more than nine months later, the A3 Sportback.

The model looks a lot like the last concept car at Geneva. After the Sportback comes a convertible version and then a new member of the a3 sedan.

Audi TT toekomst generatie 3

2014  Audi TT
2014  Audi TT toekomst generatie 3
Na de TT 1 en de TT 2 model komt er in 2014 een leuke opvolger. Maar Audi zal meer modellen doen in de sportieve range, zo ook een compacte R8, R4 of R5 geheten en natuurlijk de concept quattro komt eraan, maar hoe dat wordt blijft gissen. Alleen de 2.5TFSI erin of een bredere motoren pallet.

Audi-legenden in Goodwood Festival

Goodwood Festival
Audi-legenden in Goodwood
Van 1 tot en met 3 juli worden zo’n 150.000 bezoekers verwacht tijdens het jaarlijkse Festival of Speed in het Britse Goodwood, waar de Earl of March and Kinrara autoliefhebbers uitnodigt op zijn landgoed. In Goodwood ontmoeten legenden elkaar, waarbij zowel de auto’s als de aanwezige coureurs en oud-coureurs een ‘who is who’ van de autosport vormen. Audi Tradition is dit jaar aanwezig met twee historische Auto Union-raceauto’s, de zogeheten ‘Silberpfeile’, die zullen worden bestuurd door Pink Floyd-drummer Nick Mason, ervaren coureur en liefhebber van historische auto’s, en oud-Formule 1-coureur Hans-Joachim Stuck.

Voor Stuck, die afgelopen weekeinde tijdens de 24-uursrace op de Nürburgring zijn laatste grote wedstrijd reed, zijn de ‘Silberpfeile’ van de Auto Union uit de jaren dertig een deel van de familiegeschiedenis. Zijn vader Hans Stuck behaalde als coureur in 1934 de eerste overwinningen voor de destijds nieuw opgerichte sportafdeling van Auto Union. Met de door Ferdinand Porsche ontwikkelde raceauto met 16-cylinder-middenmotor vestigde Stuck sr., die de bijnaam ‘Bergkoning’ kreeg, al direct een aantal records op de Avus in Berlijn. Stuck was de enige coureur die van 1934 tot 1939, toen het ‘compressor-tijdperk’ door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog abrupt werd beëindigd, zonder onderbreking voor de Auto Union racete. Zoon Hans-Joachim Stuck zal in Goodwood een replica van de Auto Union D Doppelkompressor uit 1939 besturen, een exacte kopie van de auto waarmee zijn vader destijds reed. “Voor mij een bijzonder emotioneel moment”, aldus Hans-Joachim Stuck, die zelf voor Audi ondermeer in 1990 de DTM-titel won.

Nick Mason in de voetsporen van Bernd Rosemeyer

Dat ook Nick Mason in Goodwood een van de Auto Union-raceauto’s bestuurt, is inmiddels een goede traditie. De drummer van de rockband Pink Floyd bezit een fantastische verzameling historische raceauto’s en nam deel aan tal van wedstrijden, waaronder de 24 Uur van Le Mans. In Goodwood rijdt Mason met een Auto Union Typ C, waarmee Bernd Rosemeyer in 1936 Europees kampioen werd. Mason rijdt al voor de vijfde keer met een Auto Union in Goodwood, zodat hij intussen als ‘de laatste fabrieksrijder van de Auto Union’ wordt bestempeld. “Het is een mooie ervaring, precies 75 jaar na Rosemeyers grote succes met deze legendarische auto te mogen rijden”, zegt Mason.

Naast Stuck en Mason met de historische Auto Union-raceauto’s komt ook Marco Werner voor Audi in actie. De Duitse coureur won voor Audi drie keer de 24 Uur van Le Mans en zegevierde ook in de klassieke lange-afstandsraces van Daytona en Sebring. In Goodwood rijdt hij met de Audi R10 TDI, de auto waarmee Audi als eerste merk de 24 Uur van Le Mans met behulp van een dieselmotor won. Audi Tradition brengt bovendien nog twee vooroorlogse DKW-motorfietsen mee naar Goodwood: een DKW SS250 uit 1937 en een DKW SS350 uit 1939.

Audi R8 Limited Edition Le Mans

Audi R8 Limited Edition Le Mans
Audi R8 Limited Edition Le Mans
Audi R8
Audi R8 Limited Edition Le Mans
Audi R8 Limited Edition Le Mans
Audi R8 Limited Edition Le Mans
Audi viert zijn tiende overwinning van de 24 uur van Le Mans met een Limited Edition van de R8 V8 Coupé. De auto wordt in een beperkte oplage van slechts 100 stuks gebouwd.

De feestversie onderscheidt zich met een bijzondere titanium-look exterieurkleur, dito 19-inch lichtmetalen wielen, geïnspireerd op de R8 GT, en rode remtangen. Tegen meerprijs wordt het Carbon Package geleverd. De sideblades, buitenspiegels en het frame rondom de motorruimte wordt dan in een koolstofvezel-look uitgevoerd.

Binnenin zien we een zwart/rood nappa lederen interior, afgewerkt met rode stiknaden, een navigatiesysteem, een Bang & Olufsen geluidsinstallatie en een Bluetooth hands freesysteem met in de veiligheidsgordel verwerkte microfoons.

Motorisch is de R8 V8 Limited Edition eender aan de gewone R8 V8. Ook de feestversie snelt in 4,6 naar de honderd en haalt een top van 300 km/h. Geïnteresseerden in de R8 Limited Edition kunnen zich wellicht melden bij de Britse importeur. Alle honderd exemplaren zijn namelijk bestemd voor Groot-Brittannië.

Audi A8 Great New 2010

Audi A8 great new 2010
Audi A8 great new 2010